Můj příběh

Protože jsem sama maminka dvou dcer, tak si uvědomuji, jak velmi složité je najít si čas pro sebe. Na druhou stranu je to ale neskutečně důležité mít čas na své aktivity.

Jmenuji se Pavlína a pilates jsem si zamilovala, když jsem se kvůli studiu na vysoké škole přestěhovala do Brna a hledala jsem vhodnou aktivitu na volné odpoledne (když jsem zrovna neseděla s kamarády v hospodě :)).

Na pilates lekci mě poprvé vzala má současná tchýně a měla jsem štěstí, že mě vzala na to opravdové, klasické pilates k výborné instruktorce. Pilates pohyb mě dostal svým komplexním pojetím a oblíbila jsem si to tak moc, že jsem o pilates  neustále mluvila až mi jedna kolegyně na brigádě řekla: "Prosím tě, Pavlínko, ty o tom pilates pořád mluvíš, nechceš to rovnou i předcvičovat!?" Tak jo! 🙂

Na pilates mě momntálně nejvíc baví pilates učit a šířit mezi vás. Proto již od roku 2013, kdy jsem získala certifikaci instruktor cvičební metody pilates u paní Renaty Sabongui, pořádám lekce pilates pro veřejnost. Učím klasické pilates a na svých lekcích používám drobné pomůcky - cop na pilates a kruh na pilates.

Protože jsem sama maminka dvou dcer, tak si uvědomuji, jak velmi složité je najít si čas pro sebe. Na druhou stranu je to ale neskutečně důležité mít čas na své aktivity. Proto se snažím tvořit video lekce a kurzy, které jsou časově velmi flexibilní, a tak si je oblíbili vytížení rodiče malých dětí, zaměstnanci, kteří pracují na směny nebo třeba ti, kdo bydlí na vesnici a mají daleko dojíždět do města za kvalitním cvičením. Poznejte mé video lekce a kurzy a cvičte si dle svých časových možností a chuti v pohodlí domova.

Vaše Pavlína Medková

Instruktorka cvičební metody pilates 

Neváhejte a přihlaste se do mých kurzů

O pilates často koluje mýtus, že je to pomalé a nudné cvičení, které je hlavně pro „staré“ a že se tam jen leží a sotva hýbe a jen dýchá. Já svým přístupem a šířením cvičení pilates tento mýtus bořím.